Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

noen

Velkommen til On & Off Service A/S!

Oppdatert 06.01.2023. Nå har jeg holdt på i 12 år med verksted i min privatbolig. Det har fortsatt og strømmme på med servicer. Dette må stoppe nå!

Fint hvis jeg også blir kontaktet hverdager på dagtid før kl. 19, og ikke kl. 22 på en søndag, eller i løpet av natten, som av og til skjer.

Jeg ser meg nå nødt til å gå tilbake til det jeg startet med, som var å drive service for Hi-Fi butikkene og bedrifter/foretak i nærområdet. Det vil i praksis si at privatkunder oppfordres til å levere deres reparasjon til en av Butikkene. Da vil jeg stort sett kjøre innom butikkene for å hente og levere der på faste dager. Da kan produkter leveres til Hi-Fi Klubben telefon: 22 13 22 13, e-post: forus@hifiklubben.no eller Soundgarden telefon: 479 79 045, e-post: forus@soundgarden.no som begge holder til på Forus, eller til AVARER i Sandnes telefon: 900 16 116 eller e-post: post@avarer.no. For de bedrifter/foretak som selv vil komme innom med service, så oppfordres disse til å ta kontakt og avtale tid. Jeg vil fra 2023 ikke ha åpningstider, dette fordi det går bort flere timer i uken på å sitte i kundemottak. Jeg må bruke mer av min tid på reparasjoner av produkter, jeg ønsker også mer fritid. Nabolaget har heller ikke godt av alle bilene som kommer og ofte står i kø utenfor hos meg.

Hvis jeg skal klare å reparere det som allerede er innlevert må også andre verksteder få ta del i nye reparasjoner. Jeg har nå arbeid nok inne til hele neste år, slik det ser ut nå. De som har produkter som er innlevert tidligere vil få beskjed så snart de er klare og vi kan avtale henting.

Tidligere oppdatering:

Jeg har nå fullt opp med reparasjoner på mitt verksted, det er ikke plass til mer.

Jeg har også fått tilbake en god gammel prolaps i ryggen, som gjør at jeg ikke kan jobbe

så mye som jeg pleier. Jeg vil derfor be dere om å ta kontakt med:

Sandnes Radio og TV eller EL-REP, hvis dere trenger hjelp med å reparere deres produkt (se kontaktinfo lenger nede i tekst).

Dette gjelder foreløpig ut 2022, Det vil bli oppdatert ved endring av status.

On & Off Service A/S reparerer Audio og Video utstyr av alle merker!

On & Off Service A/S har siden 1990 utført service på Audio og Video produkter, også kalt brunevarer.

Verkstedet holdt til på Mariero fra 1990 til 2010. I oktober 2010 flyttet verkstedet til Varheihagen 5, Randaberg. 

On & Off Service A/S utfører ikke lenger service på TV (siden 2015). Hvis du trenger service på TV, vennligst kontakt ELREP AS, mail: post@elrep.no eller telefon 915 86 222. ELREP reparerer også hvitevare.

Du kan også kontakte: Sandnes Radio og TV. Tronesveien 44, 4307 Sandnes.                            Mobil: 92 06 66 70. E-post: terje@sandnesrtv.no

On & Off Service A/S utfører heller ikke service på bilstereo lenger. Dataspill enheter, mobiltelefoner og annen småelektronikk utføres det heller ikke service på.

Åpningstider utgår fra 2023. Produkter som trenger service må da innleveres til Hi-Fi Klubben eller Soundgarden som begge holder til på Forus, eller til AVARER i Sandnes.

Enkelte merker bør leveres hos andre verksted, slik som:

Electrocompaniet - leveres til Electrocompaniet, Teknologivegen 2, 4120 Tau.                                    Sentralbord: +47 51 74 10 33

Bang & Olufsen - leveres til Bang & Olufsen Forus, Luramyrveien 61, 4313 Sandnes.                      Telefon: 51 67 72 00

Hegel - leveres til Hi- Fi Klubben Forus. Røynebergsletta 1, 4033 Stavanger.                                        Telefon: 22 13 22 13. Hegel blir sendt til deres verksted i Danmark sammen med andre produkter jevnlig.

bilde

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn